Piatra flexibilă SKIN – ce este și unde o montăm

Piatra flexibilă SKIN – ce este și unde o montăm
foto: Piatraonline.md
Distribuie Copie link

Despre proprietățile uimitoare ale pietrei flexibile SKIN. Vedeți ce design impresionant puteți obține cu ajutorul ardeziei flexibile și de unde o cumpărați în Chișinău.

Piatra Flexibila SKIN este unul dintre cele mai revoluționare produse folosite în amenajări interioare și exterioare.

La o grosime de maxim 2 mm, ardezia flexibilă este extrem de maleabilă și poate fi fixată pe orice tip de suprafețe -  drepte sau curbe.

Piatra flexibilă SKIN se poate utiliza la placarea fațadelor de clădiri, fronturilor de uși, poate acoperi mobila (nouă sau veche), ba chiar o puteți folosi la tavane. Are un grad de impermeabilizare foarte mare, de aceea se folosește cu succes și în spații umede.

Ardezia flexibilă se fixează ușor cu ajutorul unor adezivi, pe care îi puteți procura de pe platforma PIATRAONLINE sau din magazinele de bricolaj.

Și, cel mai important, acum acest  produs este accesibil și în R. Moldova. Accesați site-ul Patraonline.md sau vizitați reprezentanța din Chișinău.

Adresa: bd. Iurii Gagarin 10, et.1, of. 106
Telefon: 0 602 2-33-30

Așadar, dacă v-ați plictisit de unele suprafețe din casă, le puteți acoperi cu ardezie flexibilă. Atenție! În doar câțiva pași simpli, veți putea monta piatra de sine stătător.

Vedeți mai jos doar câteva exemple de placare cu Piatră flexibilă SKIN:

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.