Direcția Generală Educație Tineret și Sport a lansat Programul de formare profesională „Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”.

Direcția Generală Educație Tineret și Sport a lansat Programul de formare profesională „Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”.
Distribuie Copie link

Aflați ce presupune programul ”Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”, ce acte sunt necesare pentru a vă înscrie, când începe cursul, dar și care este data limită pentru înscriere.

În contextul necesității de a reduce consumul de energie și de a promova alternativele durabile în domeniul construcțiilor, Direcția Generală Educație Tineret și Sport a lansat Programul de formare profesională „Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”.

Oportunitatea este evidentă într-o piață a construcțiilor în continuă dezvoltare, unde consumul de energie a atins cote ridicate în ultimii ani. Dimensionarea corectă, montarea și exploatarea eficientă a instalațiilor de încălzire și valorificarea energiei solare devin esențiale pentru asigurarea necesarului de energie pe viitor.
Detalii Cheie ale Programului:

  • Durată și structură: Programul constă în 4 module, cu un total de 540 de ore, incluzând 70 ore de teorie, 110 ore de practică în atelier, și 360 de ore de practică în producție.
  • Perspective: Absolvenții programului vor avea posibilitatea de a se angaja în companii ce oferă servicii de instalare, montare, deservire, reparații și exploatare a instalațiilor termice și solare
  • Termen limită pentru înscriere: 23 februarie 2024.

Cursul va începe în dependență de completarea grupului, data aproximativă de începere a cursului – 1 martie 2024. Lecțiile se vor desfășura zilnic (luni-vineri) în perioada 13.30-18.20, 3 perechi a câte 1,5 ore.
Acte necesare pentru înscriere la Program: copie simplă a actului de studii, copia actului de identitate.
Cursul va avea loc la Centrul de Excelență în Construcții, municipiul Chișinău, strada Gh. Asachi 71.
Pentru a vă înscrie la acest program, accesați aici sau apelați la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților, str. Matei Basarab 14, telefon 022 92-39-59.

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.