Publicitate

Oferim servicii integrate de promovare online, într-un pachet ALL INCLUSIVE unic pe piața din R. Moldova:

Abonamentul anual de înscriere este primul pas pe care trebuie să-l facă orice companie din domeniu, pentru a-și asigura o promovare online eficientă. 

Cum funcționează?

  1. Se crează o pagină de prezentare a companiei – microsite-ul companiei. Astfel, economisiți pe elaborarea și mentenanța unui site, dar, în același timp, aveți posibilitatea să vă prezentați serviciile/produsele/contactele pe o platformă accesibilă 24/24 ore.
  2. Compania/serviciile/produsele dvs sunt incluse în articole de tip Sinteză – liste apreciate de utilizatorii platformei pentru comoditatea de a găsi într-un singur loc toate informațiile și contactele necesare.
  3. Distribuiți știri despre servicii/produse  noi, promoții și oferte. Astfel vă mențineți permanent în atenția clienților potențiali.
  4. Publicați articole de promovare a companiei/serviciilor/produselor. Obțineți un plus de vizibilitate, beneficiați de link-uri pentru SEO.
  5. Publicați material Video – Astăzi majoritatea consumatorilor se documentează în mediul online înainte să ia decizia de a face o achiziție. De multe ori această documentare începe cu o întrebare: ”Cum rezolv problema X sau Y?” Brandurile care sunt prezente online în mod corect, în locul potrivit și cu răspunsul potrivit, sunt cele care reușesc să ajungă în mintea și opțiunile cumpărătorului.

Ce investiții sunt necesare pentru a vă promova pe www.Lacheie.md?

Servicii adiționale de promovare:

  • Publicare Banner

Format 970x90px – 3000 lei/2 luni
Format 300x250px – 1000 lei/2 luni.

  • Publicare articol – 1200 lei + 800 lei (dacă solicitați articolul să fie scris de jurnaliștii LaCheie.md)

Pentru mai multe detalii, așteptăm să ne contactați!

E-mail: redactor@lacheie.md
Telefon: 078 811-811

 

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.