Politica de confidenţialitate

Protecția datelor cu caracter personal

laCheie se angajează să protejeze viața privată a utilizatorilor.
Politica privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile Uniunii Europene se bazează pe Regulamentul (UE) 2018/1725 privind protecția datelor cu caracter personal de către instituțiile, organele, oficiile și agențiile UE.
Această politică vizează toate site-urile Comisiei Europene din cadrul domeniului „ec.europa.eu”. Puteți naviga pe majoritatea paginilor acestor site-uri fără a trebui să furnizați date personale. În unele cazuri însă, pentru a vă putea oferi serviciile electronice solicitate, este nevoie de astfel de date.
Site-urile care solicită astfel de informații le prelucrează în deplină conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și oferă informații despre cum vă vor utiliza datele în declarațiile lor de confidențialitate.

Site-urile Comisiei Europene din cadrul domeniului „ec.europa.eu” pot conține linkuri către site-uri aparținând unor terți. Pentru a utiliza conținutul de la terți pe site-urile noastre, aceștia vă pot cere să le acceptați termenii și condițiile specifice, inclusiv politicile lor referitoare la modulele cookie, asupra cărora nu avem control.

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.