Expo Mobila 2023 - cea de-a XXI-a ediție

Expo Mobila 2023 - cea de-a XXI-a ediție
Distribuie Copie link

În perioada 23-26 noiembrie 2023, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui ediția a XXI-a a Expoziției internaționale specializate de mobilă, echipamente, scule, materiale și accesorii pentru producția de mobilier EXPO MOBILA.

În pofida existenței în republică a unui număr mare de magazine de mobilă, unele cu spații impunătoare, interesul față de târgul EXPO MOBILA, organizat de C.I.E. Moldexpo pe parcursul a peste două decenii, nu scade. Pentru că avantajele unui eveniment specializat sunt unice și în afara oricărei concurențe: comunicarea directă, idei de amenajare, modele noi, oferta de tehnologii, utilaje, materiale, consumabile pentru producere, dar, cel mai important – articolele de mobilier pe un spațiu comun, cu posibilitatea de a face comparații și de a confrunta prețurile.

Apropo, despre prețuri, care reprezintă surpriza și unul dintre elementele distinctive ale ediției apropiate – participanții expoziției au pregătit reduceri, diverse promoții, oferte speciale.

Oricine va putea procura, direct în standuri, articole de mobilier în credit cu rata 0 procente și această acțiune va fi valabilă doar în cele 4 zile de expoziție, 23 - 26 noiembrie!

Așteptările de la EXPO MOBILA – 2023 sunt mari și pentru consumatori, și pentru reprezentanții ramurii. A sosit momentul ca firmele producătoare să își etaleze noutățile, să reia dialogul direct cu beneficiarii / cumpărătorii, să își extindă piețele de desfacere și contactele utile.

Aceasta au realizat-o cei peste 30 de participanți ai EXPO MOBILA din Republica Moldova și România, care au umplut complet pavilionul expozițional (nr.2) cu oferte impresionante, acoperind întreaga gamă de mobilier:

  • Pentru casă: bucătării, sufragerii, dormitoare, mobilier tapițat, modular de corp, pentru camere de copii, de baie etc.;
  • Pentru alimentația publică, sectorul HORECA;
  • Pentru oficii, diverse instituții (școlare, preșcolare etc.).

Un alt segment al expoziției include textile de uz casnic, saltele, perne și plăpumi.

Expoziția va fi completată cu oferte din domeniile conexe industriei mobilei și amenajărilor interioare și exterioare, cum ar fi terase și foișoare, obiecte de decor etc.

Vă atenționăm: reducerile și ofertele speciale sunt valabile la standurile tuturor participanților la expoziția EXPO MOBILA-2023 doar 4 zile – din 23 până în 26 noiembrie, la C.I.E. MOLDEXPO (pavilionul nr.2, str. Ghioceilor nr.1, Chișinău)!

Important: paralel, în pavilionul central, se va desfășura expoziția întreprinderilor mici și mijlocii  ANTREPRENOR EXPO. 

Intrarea – liberă!

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.