Marmura – opțiune excelentă pentru orice spațiu

Marmura – opțiune excelentă pentru orice spațiu
Distribuie Copie link

Iată unde poate fi utilizată marmura, de ce este o opțiune excelentă atât pentru interior, cât pentru exterior, unde găsiți în Chișinău o varietate mare de marmură la prețuri accesibile.

Fie că este utilizată în interior sau exterior, în baie sau bucătărie, în living sau terasă – marmura e acel material care oferă oricărui spațiu eleganță și stil.

De mii de ani marmura este folosită în construcții și amenajări, ceea ce demonstrează în egală măsură rezistența și aprecierea materialului ca frumusețe și utilitate. Marmura se găsește într-o varietate foarte mare de culori și venaturi, fiecare dintre ele putând beneficia de mai multe tipuri de finisaje. Astfel, în funcție de tipul ales, această piatră naturală poate avea nenumărate întrebuințări, precum:

  • Pereți
  • Pavaje
  • Șeminee
  • Ancadramente 

Să nu credeți că marmura este un material foarte scump, prețul  variază de la accesibil până la cel caracteristic produselor de lux.

Modele deosebite de marmură pentru orice spațiu găsiți la Piatraonline. Cu tot sortimentul puteți face cunoștință atât pe site-ul piatraonline.md, cât și în showroom-ul din Chișinău.

Adresa: bd. Iurii Gagarin 10, of. 106
Telefon: 0 602 2-33- 30

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.