Principalele 4 motive din care trebuie să vizitați showroom-ul San Marco dacă renovați casa

Principalele 4 motive din care trebuie să vizitați showroom-ul San Marco dacă renovați casa
Distribuie Copie link

Despre compania San Marco, specializată în comercializarea tencuielilor și vopselelor decorative pentru interior și exterior. Descoperiți finisaje ecologice de calitate înaltă.

Reprezentanța San Marco din Chișinău nu este un simplu magazin de vopsele și tencuieli, ci o adevărată sursă de inspirație pentru cei care sunt în proces de renovare a locuinței. 
În cazul în care nu aveți un proiect de design și nu știți ce soluții decorative să alegeți pentru pereți – cu ”San Marco” la sigur veți face cea mai bună alegere. În plus, vă veți bucura de produse de calitate garantată. 

Așadar, iată doar 4 motive din care trebuie să vizitați showroom-ul San Marco, dacă planificați renovarea unui spațiu: 

1. Experiență vizuală unică 

În showroom-ul San Marco aveți posibilitate să explorați o gamă variată de finisaje și efecte impresionante, concepute pentru a fi integrate cu succes în proiecte deosebite. Totul a fost amenajat astfel, încât să puteți face o alegere corectă. 

2. Consultanță gratuită 

Echipa  de specialiști ”San Marco” vă stă la dispoziție cu idei inovatoare și soluții creative pentru a alege cele mai potrivite produse.

3. Calitate garantată 

San Marco Group, lider în Italia pe piața vopselelor decorative și a vopselelor folosite pentru construcții profesionale, este prima companie din acest sector din Italia care a primit prestigioasa certificare Eurofins Indoor Air Comfort Gold: o certificare importantă care se poate obține numai dacă produsele îndeplinesc cerințe precise de emisii scăzute de COV (compuși organici volatili), garantând un mediu interior sănătos.

4. Varietate de produse și soluții pentru casă

În gama de produse San Marco veți găsi soluții atât pentru interior, cât și pentru exterior, soluții pentru pereți și pentru pardoseli.

Mai multe despre compania San Marco, aflați aici.  

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.