Construcții de sticlă. Unde comandăm?

Construcții de sticlă. Unde comandăm?
Distribuie Copie link

Sticlă securizată pentru balustradă, ușa de la cabina de duș sau pereți despărțitori. Acestea sunt companiile ce produc construcții de sticlă securizată pentru orice proiect.

Construcțiile de sticlă oferă transparență, conexiune cu mediul înconjurător, senzație de spațiu deschis și design contemporan. Ele pot îmbunătăți calitatea iluminării interioare și pot crea o atmosferă luminoasă și plăcută. 

Construcțiile de sticlă securizată oferă o serie de avantaje, printre care:

  • Estetică modernă: Sticla oferă un aspect contemporan și permite luminii naturale să pătrundă în interior, creând un mediu deschis și luminos.
  • Eficiență energetică: Sticla securizată poate contribui la izolarea termică, reducând astfel costurile de încălzire și răcire.
  • Siguranță: Sticla securizată este rezistentă și poate rezista la impacturi mai bine decât sticla obișnuită, reducând riscul de rănire în caz de accident.
  • Protecție împotriva elementelor: Rezistă la condiții meteorologice extreme și oferă protecție împotriva vântului puternic, ploii sau altor factori externi.
  • Reducerea zgomotului: Construcțiile de sticlă pot contribui la reducerea nivelului de zgomot din interior sau exterior, creând un mediu mai liniștit.
  • Durabilitate: Sticla securizată este adesea rezistentă la zgârieturi și păstrează aspectul său estetic timp îndelungat.
  • Impact vizual: În funcție de design, construcțiile de sticlă pot oferi o perspectivă panoramică și o integrare armonioasă cu mediul înconjurător.

În cele ce urmează, vă prezentăm principalii producători de sticlă din Chișinău:

Conplast

Fondată în 2000, este azi unul dintre principalii producători de tâmplării din PVC și aluminiu cu punte termică, cu o prezență atât la nivel național cât și la nivel internațional.
Produse: construcții din sticlă - balustrade, copertine, cabine de duș, pereți cortină, sisteme glisante, pereți despărțitori, uși, vitrine.
Adresa: str. București, 60
Telefon: 069 108 616; 022 223 526
Program: Luni-Vineri 09.00 – 18.00; Sâmbătă 9.00-12.00

Gardecor

Gamă largă de sisteme de umbrire, balustrade și construcții din sticlă securizată.
Produse: delimitări interioare, închideri din sticlă, geamuri panoramice, balustrade sticlă, cabine de duș, copertine din sticlă, geam balcon, acoperiș din sticlă securizată, uși din sticlă, vitrine comerciale.
Adresa: str. Grenoble 149B
Program: Luni-Vineri 08.30 – 17.30; Sâmbătă 9.00-13.00
Telefon: 060 002 006; 022 905 050

Divetro

Este o marcă comercială a companiei Bertam Grup din Moldova, care este reprezentantul oficial al companiei Paritet, lider în industria structurilor translucide din sudul Ucrainei.
Produse: uși și intrări din sticlă, cabine de duș batante/glisante, partiție duș, geamuri fațadă, placări din sticlă, oglinzi baie/hol, pergola, balustrade și scări din sticlă, pereși fixați/mobili din sticlă.
Servicii: securizarea sticlei , curbarea sticlei (îndoire), producerea sticlei triplex, decorarea sticlei.
Adresa: Strada Mesager 7, Chișinău
Program: Luni-Vineri 09.00 – 17.00; Sâmbătă 9.00-14.00
Telefon: 061 061 444

Glass Pro

Compania este importator direct de produse. Lucrează cu producatori din Uniunea Europeană și Turcia.
Produse: balustrade din sticlă, copertine, geam balcon, geamuri panoramice, decking, geamuri glisante, pergole retractabile, pergole, delimitări din sticlă.
Adresa: str. Muncești 121 A, str. Calea Ieşilor 91
Program: Luni-Vineri 09.00 – 17.00; Sâmbătă 9.00-14.00
Telefon: 069 443 913

Caron Steel

Compania este înființată în 2015  și de-a lungul anilor oferă servicii de confecționare și instalare a Balustradelor din Inox , Balustrade din Plexiglas , Balustrade din Sticlă Călita și a altor produse din oțel inoxidabil , pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Produse: balustrade din inox, balustrade din sticlă, balustrade din plexiglas, porți și garduri, copertine sticlă, confecții din inox.
Adresa: str. Ceucari 2/4
Program: Luni-Vineri 09.00 – 18.30
Telefon: 022 10 60 70; 069 106 070

City Glass

Companie ce execută și implementează sisteme din sticlă securizată la comandă, analizând cu acuratețe atât cerințele tehnice, cât și preferințele conceptuale și cele de design.
Produse: balustrade din sticlă / inox / combinate, uși din sticlă (interioare și exterioare), uși glisante / uși batante, abine de duș, acoperișuri din sticlă securizată; copertine din sticlă, podea și scări din sticlă securizată, vitrine din sticlă, terase (precum și acoperiș din sticlă pentru terase), partiții interioare fixe și mobile, panorame; tejghele / vitrine din sticlă securizată, construcții combinate, oglinzi personalizate.
Adresa: str. Igor Vieru 15/2,
Program: Luni-Vineri 09.00 – 17.00
Telefon: 078 212 121

Glass Master

Compania este specializată în fabricarea, livrarea și instalarea în Republica Moldova a construcțielor din sticlă securizată.
Produse: cabine de duș, balustrade sticlă, garduri, partiții din sticlă, uși glisante și uși cu toc.
Adresa: str. Uzinelor 5A
Telefon: 068 685 770

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.