Jaluzele pentru interior. Iată unde puteți găsi cel mai vast sortiment în R. Moldova

Jaluzele pentru interior. Iată unde puteți găsi cel mai vast sortiment în R. Moldova
Distribuie Copie link

Am pregătit o listă a companiilor specializate în producerea și montarea jaluzelelor atât pentru apartament, casă, cât și pentru instituții și oficii. Aici găsiți toate contactele.

Jaluzelele pentru interior sunt importante pentru a regla lumina, a asigura intimidate, a proteja împotriva soarelui și desigur, pentru a contribui la eficiența energetică și a îmbunătăți estetica unei încăperi. Costul jaluzelelor poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi:

Materialul: lemn, aluminiu, plastic sau țesături. Materialele de calitate superioară pot să aibă un preț mai ridicat.
Tipul de jaluzele: orizontale, verticale, romane sau plisate. Fiecare tip poate avea un preț diferit în funcție de complexitatea producției și materialele folosite.
Dimensiuni: dimensiunile ferestrei influențează direct prețul, deoarece jaluzelele trebuie să fie fabricate pentru a se potrivi exact mărimii dorite.
Brand și calitate: Jaluzelele de la branduri cunoscute sau cele de înaltă calitate pot avea prețuri mai mari, dar oferă adesea durabilitate și funcționalitate superioare.
Funcționalități suplimentare: controlul automatizat al luminii, rezistența la apă sau tratamente speciale pentru a bloca razele UV. Aceste caracteristici pot adăuga costuri suplimentare.
Design: Jaluzelele cu designuri complexe sau finisaje speciale pot avea un preț mai mare decât cele mai simple.

Este important de ținut cont de acești factori în timp ce explorați opțiunile disponibile și să alegeți jaluzelele care îndeplinesc atât necesitățile estetice, cât și cele funcționale, în limitele bugetului stabilit. Iar în cele ce urmează, prezentăm o listă a companiilor de jaluzele interioare  din țară:

SOMBRIO

Oferă calitate superioară a tuturor produselor, lucrând doar cu țesuturi și mecanisme europene.
Sortiment: jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rulou zi/noapte, fotojaluzele, plisate, perdele romane, jaluzele cu telecomandă, jaluzele din bambus/lemn,  jaluzele pentru mansardă.
Adresa: Uzinelor 4/2,
Telefon: 022 20-31-02
Program: Luni-Duminică – 9:00-17:00

FABRICA DE JALUZELE

Fabrica are o gamă largă de  produse și, de asemenea, produc la comandă toate tipurile de jaluzele.
Sortiment: jaluzele orizontale, jaluzele verticale, jaluzele rulou, jaluzele zi-noapte, jaluzele romane.
Adresa: str. Nicolae Milescu Spătaru 3
Telefon: 0 760 1-02-03,  0 699 0-22-60, 0 693 9-03-40
Program: Luni-Vineri 9.00 - 18.00; Sâmbătă  9.00 -14.00

TOP JALIUZI

Furnizor al sistemelor moderne de protecție solară. Firma oferă servicii de măsurare, montare, livrare și reparație a jaluzelelor.
Sortiment: jaluzele orizontale, jaluzele verticale, jaluzele rulou, jaluzele noapte/zi, jaluzele romane , rolete textile, jaluze Plisse, draperii Briz, draperii Noblesse, jaluzele din lemn, jaluzele cu imprimeu foto, jaluzele Rimo Delight, jaluzele pentru afaceri, jaluze pentru acasă, apartament, pentru institutii publice, jaluze pentru ferestre de mansardă.
Adresa: or. Chișinău str. Sarmizegetusa, 53
Telefon: 0 686 8-68-37; 0 787 8-78-37; 0 790 6-26-50
Program: Luni-Vineri 9.00 - 18.00; Sâmbătă  9.00 -14.00

SHADO

Companie specializată în producerea și montarea  tuturor tipurilor de jaluzele. Dispun de propria producere, unde toate produsele sunt asamblate și testate. 
Sortiment: Jaluzele Rolle, jaluzele noapte/zi, jaluzele din lemn, jaluzele de tip închis, jaluzele orizontale și vertical, jaluzele de tip închis, jaluzele cu imprimare foto, jaluzele pentru mansardă.
Adresa: str. Miron Costin 5, etajul 2 (oficiu); str.Petricani 84; str. Meşterul Manole, 14/1
Telefon: 0 796 6-88-44
Program: Luni-Vineri 9:00-18.00; Sâmbătă-Duminică 9:00-17.00

iJALUZELE

Operează cu succes pe piața Moldovei de peste 10 ani.
Sortiment: jaluzele zi/noapte, rolete textile, jaluzele romane, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele Plisse.
Adresa: str. Calea Moşilor 4, Piața "Calea Basarabiei" mag. 99
Telefon: 0 693 3-94-71
Program: Luni-Vineri 9:00-:18:00

JALUZIPLUS

Selecție mare de jaluzele, țesături și sisteme din Moldova.
Sortiment: jaluzele zi/noapte, jaluzele romane, jaluzele orizontale, vertical multifacturale, foto imprimare, jaluzele din bambus, draperii japoneze, draperii Breeze, pergola, jaluzele din tul Rachel, rolete din bambus, draperii Plisse, jaluzele din lemn, draperii Noblesse, draperii romane zi-noapte, jaluzele rulou.
Adresa: str. Independenței 34
Telefon: 0 783 6-36-36; 0 797 0-20-21; 0 797 9-03-33
Program: Luni-Vineri 9:00-:18:00; Sâmbătă 9:00-:14:00

 

Articole relevante

Construcții de sticlă. Unde comandăm?

Construcții de sticlă. Unde comandăm?

Sticlă securizată pentru balustradă, ușa de la cabina de duș sau pereți despărțitori. Acestea sunt companiile ce produc construcții de sticlă securizată pentru orice proiect.

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.