Expo Mobilă 2023. Iată care sunt ofertele de care puteți beneficia

Expo Mobilă 2023. Iată care sunt ofertele de care puteți beneficia
Distribuie Copie link

Expoziția Internațională specializată de mobilă, echipamente, scule, materiale și accesorii pentru producția de mobilier ”Expo Mobila” a revenit la Moldexpo după o pauză de trei ani și este la ce-a de-a XXI-a ediție.

Începând de ieri și până duminică, 26 noiembrie,  Chișinăuienii, dar și oaspeții capitalei au posibilitatea nu doar să viziteze expoziția, dar și să beneficieze de reducerile, promoțiile și ofertele speciale pregătite de participanții la eveniment.

Noi am făcut deja un tur prin pavilion și, ca de obicei, vă prezentăm detalii.

Intrarea este absolut gratuită, iar atmosfera din interior este cu adevărat confortabilă. Altfel nici nu poate fi, atunci când pe un singur spațiu sunt etalate atâtea articole de mobilier de calitate.

Anul acesta, la eveniment participă 30 de companii. Sunt standuri cu mobilă pentru living, dormitor, camera copiilor, bucătărie, birou, terasă. La fel saltele, furnitură, și  acoperiri pentru mobilier, scule și utilaje pentru fabricarea mobilei.


Expoziția impresionează nu doar prin ambianță și  varietatea de articole expuse, dar și prin felul în care fiecare expozant își prezintă produsele – amabili, dispuși să ofere informații cât mai detaliate, dar și să-și suprindă potențialii clienți în manieră originală.

Printre vizitatori, pe lângă designeri, specialiști în domeniu și studenți, sunt familii cu copii și cupluri tinere care aleg mobilier pentru locuința lor. De fapt, dacă planificați să procurați mobilă nouă, atunci să știți că acum este cel mai potrivit moment pentru o asemenea achiziție.

Iată doar câteva dintre ofertele pe care le-au pregătit  companiile participante pentru perioada 23-26 noiembrie :

Clasic Mobili. Salon de mobilă românească din lemn. Vă oferă reducere de 25% la tot sortimentul de mobilier pentru: dormitoare, cabinete, sufragerii, holuri.

Naline Mobili vă impresionează nu doar cu mobilă de calitate, dar și cu 15% reducere la tot sortimentul. Pe un fotoliu de la Naline cu siguranță vă veți simți confortabil, cu o ceașcă de ceai și cartea preferată.

La Mobildor Lux beneficiați de o reducere de 10% la tot sortimentul – mobilier pentru oficii, comode, mese de cafea, dulapuri, pantofare. Mobilier modern și funcțional.

Stilis Home vă propune peste 800 de produse, la care, doar până duminică aveți reduceri de la 15 până la 50%.

Fabrica de mobilă Diamanti – canapele, dormitoare, colțare, fotolii, accesorii – la tot mobilierul expus în cadrul expoziției și la comandă, se oferă reduceri de 5-7-10 %. Despre stofe,  nuanțele disponibile, producere aflați direct la stand. Consultații vă explică tot cu drag.

Di’vani este despre confort și stil. Iar la ”Expo Mobila” acestea pot fi procurate și cu reducere (5-7 sau 10%).

La Indart la fel puteți procura mobilă pentru orice spațiu cu reducere de 15%. Oferta este valabilă atât pentru articolele expuse la târg, cât și la comandă.

Dacă sunteți în căutare de mobilier pentru exterior și nu numai, de calitate italiană, atunci să știți că la standul Nardi clienții beneficiază de reduceri de 20%, dar și de oferte generoasă. De exemplu, cumpărând 9 scaune, al 10-lea îl primiți gratuit. Și asta nu e tot!

Fabrica de mobilă Andra – calitate și funcționalitate. Iar cel mai important și mai rar întâlnit – termeni record. În 30 de zile vă puteți bucura de mobilierul dorit, dar și de reducere de 15% (în cadrul expoziției).

Fabrica de Mobilă Artvent  - reduceri pentru mobilierul corp și pentru mobilierul tapițat. 10%  se oferă la mobilierul pe stand, dar sunt și alte oferte.

Nu ezitați să treceți și pe la standul companiei Elite Vernici - primul și unicul dealer de vopsele Renner din Moldova. Aici trebuie nu doar să vedeți, dar și să atingeți! 

Și cel mai important! Sunt companii care oferă posibilitatea de a procura, direct în standuri, articole de mobilier în credit cu rata 0 procente.

 Pavilionul nr.2 de la CIE ”Moldexpo” este deschis pentru vizitatori până pe 26 noiembrie, de la 10:00 până la 18:00. Acum e timpul potrivit să aduceți o notă de eleganță și confort în casa Dvs!

 

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.