Tendințe pentru bucătărie remarcate la Milan Design Week 2023

Tendințe pentru bucătărie remarcate la Milan Design Week 2023
Distribuie Copie link

Descoperiți cele mai actuale tendințe în amenajarea bucătăriei. Vedeți modele de mobilier pentru bucătărie, fotografiate de redactorii Lacheie.md în Italia.

 

Unde, dacă nu la Milano, poți vedea ultimele tendințe în materie de design interior?! Evident, în cadrul celui mai important eveniment al anului – Milano Design Week – sunt prezentate noutățile din domeniu, iar printre expozanți se numără cei mai mari producători de mobilier, obiecte de decor și iluminat.

În acest articol vorbim despre mobilierul pentru bucătărie și vă prezentăm tendințele pe care le-am remarcat noi la FuoriSalone.

  • Zone de lucru mascate. În spatele fațadelor, care se deschid fie după principiul ”uși acordeon”, fie ”uși glisante”,  este ascuns blatul de bucătărie. Fiți de acord, este foarte comod atunci când nu reușești să faci ordine!

  • Insule funcționale. De exemplu, blatul de pe insulă este glisant, iar sub acesta se montează chiuveta sau este prevăzut un spațiu de depozitare. Ori masă, care pare că iese din insulă, sau snack bar pentru bucătării mici.

  • Finisaje metalice – mate sau lucioase. Spre exemplu, insula poate fi confecționată în totalitate din metal. Arată ultra-modern și, în același timp, va fi un mobilier rezistent. La fel, observăm și diferite accesorii din metal.

  • Sticla – continuă să fie utilizată.   Și dacă până acum eram obișnuiți cu fronturile din sticlă pe partea de sus a mobilierului de bucătărie, acum se folosește și pentru insule. 

Priviți și vă încărcați cu inspirație!

Vom reveni într-un nou articol și cu alte piese de mobilier care ne-au atras atenția în Milano! Stay tuned!

Articole relevante

Folosim cookies pentru a face site-ul mai bun pentru tine.